Kundeoplevelsen er afgørende

Mængden af varer, en kunde handler, har ingen betydning; det er bekvemmeligheden, som er afgørende. I vores undersøgelser fortæller kunderne, at de hellere søger en butik, som tilbyder selvscanning end en, som ikke gør det. Er man kommet godt i gang med at selvscanne, så ønsker man at fortsætte med det.

Kontakt

    Per Wallmon

    0708-36 99 66
    per.wallmon@datema.se

    JEG ØNSKER AT BLIVE KONTAKTET

Sådan fungerer EasyShop

At starte et indkøb ved hjælp af selvscanning ser i de fleste butikker ganske ens ud. De fleste butikker ser gerne, at kunderne har meldt sig til at selvscanne, og får på den måde adgang til at tage en selvscanningsenhed ned fra væggen, hvor de er anbragt, oftest ved indgangen. Derefter benytter man sig af butikkens loyalitetskort eller sit eget kørekort. Man skal identificere sig, hvilket sker ved at sætte kortet mod en aflæser, hvor alle selvscanningsenheder er placeret. Når kortet er blevet accepteret, blinker den enhed, kunden må tage og begynde at selvscanne med. Så nemt er det!

EasyShop, altså selve softwaren eller applikationen, som de fleste kalder den, er nem at bruge for forbrugerne. Du skal ikke gøre andet end at gå hen til den første vare, du vil handle, rette scanneren mod stregkoden og trykke på knappen, så aflæser scannerne produktet og placerer det øverst på listen, som ses på skærmen.

EasyShop har flere smarte funktioner, som forenkler købsproceduren væsentligt. Blandt andet, hvis du køber store mængder af det samme produkt, behøver du ikke at trykke på knappen for at scanne hvert produkt. Nej, du scanner ét produkt, og trykker dernæst på skærmen, hvor varen vises, og skriver antallet af de varer, du har fundet frem, så ændres det automatisk på listen. Uden problemer. Når du har fyldt dine poser og handlet færdig, går du til udtjekningsstationen, betaler for dine varer og forlader butikken. Du slipper for at stå i kø og du slipper for at skulle lægge varerne op på båndet ved kassen. Selvscanning skal være let for alle, og Easy Shop har gjort det endnu lettere!

Vi udvikler hele tiden vores selvscanningsløsning

Som led i at kunne tilbyde markedets mest kraftfulde selvscanningsløsning udvikler vi hele tiden vores software – så vores produkter benytter den seneste teknologi, indeholder nye efterspurgte funktioner, er driftssikre, lette at vedligeholde og er uafhængige af hardwaren. Som kunde skal du undgå at være bundet teknologisk.

Vi tilbyder slutkunder såvel som detailhandlere en ny og unik dimension af ”portable shopping” med stor fleksibilitet. Det betyder, at vores løsning tilpasser sig efter din virksomhed, uanset størrelse og vækstrate.

Datema har i årenes løb indsamlet stor viden og ekspertise på selvscanningsområdet. Vores indgående forståelse af såvel forretningsprocesser som integrationer og IT-løsninger gør vores tilbud unikt. Med andre ord, du kan føle dig sikker på, at vores løsninger vil passe til din virksomheds behov og forandringer langt ud i fremtiden.

Teknikken bag EasyShop

De fleste butikker har i dag et kassesystem, som er omdrejningspunktet for hele butikkens forretningsproces. De fleste selvscanningssystemer, som findes på markedet, forudsætter, at deres løsning bliver en del af kassesystemet, men det gælder ikke for EasyShop. Vi lægger løsningen parallelt med kassesystemet og indhenter kun den information, som er nødvendig for at styre et indkøb ved selvscanning. Priser og betalingen styres som separate funktioner, der kommunikerer med kassesystemet for den aktuelle prissætning på varer, eventuelle rabatter og for kundens særlige tilbud. Selvscanning med EasyShop er let at anvende i hvilken som helst type af kassesystemer. De fleste af vores nye kunder er i gang med et testmiljø i løbet af 30 dage.

EasyShop-applikationen
EasyShop er udformet til både e selvscanningsenhed, som butikken tilbyder dens kunder, såvel som til en smartphone. Butiksejerne vælger selv den løsning, som de tror er mest velegnet til deres kunder. Brugerfladen skal være nemt og hurtigt at forstå, og vi tilbyder altid vores kunder en grundopsætning at gå ud fra. Ønsker kunden, at vi skal udforme softwaren efter en speciel grafisk profil, så gør vi gerne det. Det er ikke noget problem. I dag arbejder vi med operativsystemet Android for at opnå den bedste oplevelse og service.

EasyShop tilbyder en række funktioner, som butikken kan koble til og fra, når som helst det ønskes. Alt tager udgangspunkt i hvilken service man ønsker at give sine kunder, og hvilken mulighed butikken har for at tilbyde den information, som er mulig at give.

Kunden starter sit indkøb allerede på arbejde eller hjemme i sofaen
EasyShop er en del af den nye købsadfærd. I dag vælger mange at planlægge deres hverdag, inden de begiver sig ud på en shoppingtur. Indkøbslister, forudbestilte varer og kontrol af, om varerne fines på hylderne eller på lageret i butikken, er servicefunktioner, som bare skal fungere. EasyShop tilbyder al den interaktion, dine kunder leder efter, og på den måde udflytter vi butikkens service til der, hvor dine kunder tilfældigt befinder sig.

EasyShop er også klar til såkaldte In Store Operations

For dig som butiksejer er EasyShop let at styre for dine medarbejdere. Vi har tilføjet funktioner i vores software, som virkeligt udvider brugsområdet. Blandt andet kan du styre lageropgørelser og lagersaldoen. Vi er også forberedt på forskellige former for afhentningsløsninger af forudbestilte varer, som skal pakkes og hentes af kunden selv eller af et transportfirma. Vi kan endda give dig mulighed for at køre dine egne applikationer på butikkens selvscanningsenheden. Hvis du er interesseret i markedets mest fleksible InStore-løsninger, kan du klikke her for at læse mere om Datemas EasyLogic tilbud til kunder i detailhandlen.

Datema Retail

Læs mere om selvscanning på datemaretail.com
datemaretail.com