Vi tager altid ansvar for hardwaren

Datema tilbyder altid muligheden for konfiguration af den hardware, vi leverer til vores kunder, uanset om vi har indkøbt hardwaren for kunden regning, eller om kunden selv vælger at gøre det. Vi tager altid ansvar for, at hardwaren fungerer, lige så snart du tager varen eller varerne ud af emballagen. Det indebærer, at vi blandt andet installerer det rette operativsystem og software og forbereder dem til de netværk og interne systemer, som enhederne skal kommunikere med.

Kontakt

    Hårdvara

    08-517 150 20
    info@datema.se

    JEG ØNSKER AT BLIVE KONTAKTET

Vi hjælper dig med at vælge det rette

Hardware, teknologi og software går hånd i hånd med hinanden for at få en løsning til at fungere mobilt. Vi hjælper dig selvfølgelig med at foretage det rette valg af produkter. Ring eller mail til vores konsulenter og hardwareeksperter, så vejleder de dig i det rette valg af hardware og teknologi.

Velkommen til vores webshop!

I vores webshop finder du stregkodelæsere, håndholdte computere, truckcomputere, tablets, etiketsprintere, netværksprodukter, tilbehør og meget andet. Hårdføre produkter til professionel brug! Desuden kombinerer vi dette med et stort antal supplerende ydelser, som letter din arbejdsdag; service og support, finansiering, softwarehåndtering, klargøring, distribution m.m.

Besøg webshoppen.