Mobile Device Management – Easy Control Asset Management

Med Easy Control styrer du samtlige virksomhedens mobile enheder, såsom håndholdte computere, smartphones, laptops og tablets. Der er også et inventarsystem til at kontrollere og få en oversigt over hele det mobile IT-miljø.

Kontakt

  Per Wallmon

  0708-36 99 66
  per.wallmon@datema.se

  JEG ØNSKER AT BLIVE KONTAKTET

Fuld kontrol og høj sikkerhed

Med Easy Control får du fuld kontrol over virksomhedens mobile enheder – hvor mange har vi? Hvem er brugerne? Hvor befinder enhederne sig geografisk i realtid? Hvordan ser serviceløsningen ud? Skal vi opdatere softwaren? Kræver nogen enheder reparation? Er de sikrede mod indtrængen? Hvad må brugerne gøre og ikke gøre? Hvornår er det tid til at udskifte enhederne, findes der aftaler, og hvordan ser de ud for enhederne? Hvad er de økonomiske konsekvenser ved at køre videre med det eksisterende udstyr eller skifte til et nyere?

Mange spørgsmål skal afklares. Den mobile arbejdsmåde stiller krav til styringen af mobile enheder, og det er kompliceret at have fuld kontrol uden hjælpemidler. Easy Control er en vigtig del af den mobile IT-løsning – en skalerbar og cloudbaseret løsning, som giver din virksomhed fuld kontrol og et højt sikkerhedsniveau.

Med Easy Control får du:

 • fuld kontrol over samtlige virksomhedens mobile enheder, deres operativsystemer og software.
 • en nem administration af teknologi og licensprocedurer, vi leverer nemlig hele løsningen som en cloudtjeneste.
 • overblik over dine omkostninger i hele systemets levetid.
 • en let overskuelig oversigt over hvilke enheder, du har, hvilke der er aktive, og hvornår det er tid til, at de skal udskiftes, hvilket gør budgettering og indkøb lettere.
 • forbedret sikkerhed med fjernsletning eller låsning af en enhed, så følsomme oplysninger ikke falder i de forkerte hænder, hvis enheden mistes.
 • understøttelse til de fleste mobiler og tablets med Android, iOS og Windows.

Du vælger selv niveauet på den løsning, der passer din virksomhed bedst. Vi hjælper dig med at analysere behovet for den bedste kontrol, og vi skræddersyr og tilpasser din Easy Control Asset Management-løsning.