Vi søger enkelheden bag kompleksiteten

At gøre menneskers professionelle hverdag lettere er end ledestjerne i alt vores daglige arbejde med kunderne.

Øget effektivitet og mindsket arbejdsbelastning

Det burde være en selvfølge for alle virksomheder, der beskæftiger sig med komplekse IT-løsninger. Vi vælger aldrig en løsning eller en gennemførelse, uden at vi opnår øget effektivitet og mindsket arbejdsbelastning, som så igen forenkler arbejdsrutinerne for dem, som skal arbejde med vores løsninger.

Dette er en selvfølge for vores IT-specialister, ERP-konsulenter og applikationsudviklere, som udgør fundamentet i vores virksomhed i Sverige, Norge og Danmark. Efter 25 år på det skandinaviske marked som markedets førende inden for mobilitet, forretningssystemprocesser og integrationer ville det jo være mærkeligt andet, hvis vi ikke har forstået, hvad vores kunder vil have.

Vi har hjulpet et stort antal virksomheder med masser af løsninger, som har forenklet deres hverdag og komplekse arbejdsmiljø. I dag er vi desuden specialister inden for vores forretningsområder detailhandel, transport & logistik, ERP og integrationer, hvis tjenester mere eller mindre altid indgår samlet i de opgaver, vi leverer til vores kunder.

Få et billede af, hvad vi tilbyder vores kunder inden for de respektive forretningsområder, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en mere uddybende forklaring eller et uforpligtende møde.

Vores forretningsidé

Vi er en totalleverandør af IT-løsninger, forretningssystemprocesser og integration, der tilbyder virksomheder og organisationer en betydelig merværdi.

Hvad vil digitalisering sige for Datema?

Rigtig mange virksomheder og organisationer har IT-systemer, som er blevet implementeret mellem 1980’erne og først i 2000’erne. Denne type af systemer er oftest isoleret fra det virksomhedsområde, de har til formål at understøtte, og er ikke bygget til at kommunikere med omverdenen i større udstrækning. Det, mange virksomheder kæmper med i dag, er at kunne adskille information fra forskellige systemer og sammenføre dem til en fælles teknologiplatform i en moderne IT-struktur, som frem for alt skal tackle mobilitet. Behovet for et system, som kommunikerer med mobile enheder, er stort i dag.

Vi tager udgangspunkt i vores viden om integration, og får alle de interne systemer til at arbejde sammen, så informationerne kan håndteres lokalt på en problemfri måde, og deles med de mobile enheder. På en måde mødes gammel og nyt, hvilket betyder, at man kan beholde de ældre løsninger, mindske omkostningerne til investering i nye løsninger og eliminere driftsforstyrrelser. Denne type af digitalisering gør, at virksomheder gradvist kan udskifte deres ældre IT-platforme uden at skulle investere for store beløb. I visse tilfælde kan det ikke undgås, at gamle IT-strukturer skal udskiftes, men i så fald kan gammelt møde nyt udstyr.

Når der træffes en beslutning, om at man vil lave en forandring i virksomheden og gå i retning af en mere digitaliseret forretningsmodel, vurderes investeringen ofte ud fra den eksisterende forretningsmodel i stedet for at rette blikket fremad. Her forudsættes der en vis åbenhed fra begge parter for at kunne vurdere, hvilken effekt en opgradering vil have for virksomhedens nuværende og fremtidige virksomhed. Kontakt os, så fortæller vi mere.