Revolution inden for udvikling af løsninger

Alle vores kunder har en eller anden form for flow i deres virksomhed. Flows og arbejdsmåder ændres konstant af interne eller eksterne faktorer, og forretningssystemerne følger sjældent med i det tempo, som ændringerne behøver. Med EasyLogic løfter vi flowet ud af forretningssystemet, skræddersyr det og integrerer det tilbage i forretningssystemet eller lader flowet ligger uden for det. Ønsker du at tilføje eller ændre eksisterende EasyLogic-flows, er det hurtigt og uproblematisk at gøre.
EasyLogic er en platform med en tilhørende mobilapplikation, som er uafhængig af operativsystemer eller hardware.
EasyLogic passer til alle typer af virksomheder. Hvor omfattende din løsning skal være, bestemmer du. Skal den integreres eller fungere uden for dit forretningssystem? Vi har også forslag til færdige hardwarepakker.

Kontakt

  Per Wallmon

  0708-36 99 66
  per.wallmon@datema.se

  JEG ØNSKER AT BLIVE KONTAKTET

Hvordan foregår det?

En virksomhed er unik, hvilket også kræver en unik løsning. Disse aktiviteter skal vi forstå fuldt ud for at kunne sammensætte en optimal løsning. Vores erfaring viser, at de personer, som til daglig arbejder med den virksomhed, vi skal tage os af, skal inddrages fra starten for at opnå det bedste resultat. Derfor har vi udarbejdet en arbejdsproces i tre lette trin:

 1. Identificering af behov/behovsanalyse

Vi undersøger, hvordan jeres virksomhed fungerer, og hvordan I ønsker at arbejde. Derefter udarbejder vi sammen med jer et forslag til, hvad I har brug for. Gennemfører vi behovsanalysen via en workshop, kan vi ofte fremstille en kørbar demonstration ude hos jer. Det hele sammensættes i en funktionsbeskrivelse, som udgør grundlaget for et tilbud.

 1. Konfiguration og test

Vi konfigurerer platformen og præsenterer en POC, som vi gennemgår funktion for funktion og foretager de ændringer, der er brug for. Når I har bestemt jer for en løsning, sammensætter vi alt, løser integrationerne sammen og testkører alle funktioner i jeres eget miljø.

 1. Go live

Det er det sidste trin. Når løsningen er godkendt, implementeres den hos jer, og vi sørger for, at I straks kan begynde at arbejde i systemet.

 

Gennemførelsestid
Trinnene ovenfor gennemfører vi oftest på en måned.

 

FÅ INDBLIK I PLATFORMEN

Se vores indspillede webinarer!

Datema Mobility Academy
CASE

Södra Skogsägarna

MOBILITET