Vi findes, vi er der for dig, og vi har ressourcerne!

Lige nu påvirker coronavirussen os alle til en vis udstrækning, både som virksomheder og privatpersoner. For at lette jeres kriseberedskab tilbyder vi efter behov at dække vigtige funktioner i jeres virksomhed, hvis jeres personale bliver tvunget til ikke arbejde, men også at hjælpe jer med tjenester, som er kritiske. Derfor har vi mobiliseret Datema fuldt ud for omgående at kunne yde hjælp inden for følgende områder:

Mobilititet

Mobilitet og IT-tjenester inden for alle typer af logistikstyring

Datema hjælper virksomheder med IT-rådgivning, hardware og software til alle former for logistikflows inden for transport, logistik, service, produktion, værksted, rundering, salg, lagerstyring og industrien generelt. Vi har følgende tjenester og personale ved hånden:
• IT-konsulenter
• Systemudvikling
• Applikationsudvikling
• Integrationer
• Indkøb og al styring af hardware samt øvrig teknologi
• WLAN – målinger, installation og implementering
• Driftsløsninger
• Service og support

Kontaktperson

Per Wallmon
Key Account Manager
+46 708 36 99 66
per.wallmon@datema.se

Kontaktpersoner

Nils Thudén
Managing Director
+46 73 513 46 17
nils.thuden@datema.se

Fredrik Englund
CTO
+46 8 517 150 87
fredrik.englund@datema.se
SELVSCANNING

Selvscanning for detail- og dagligvarehandlen

I dag er det en selvfølge for alle supermarkedskæder at tilbyde kunderne mulighed for at selvscanne. Vi har nok verdens bedste applikation til selvscanning, EasyShop – en veletableret software sammen med en scanner, som vi leverer over hele verden. Men i tider som disse er der nervøsitet for at holde om en scanner, når man er på indkøb, på grund af risikoen for smittespredning. Risikoen for smitte er minimal, men en vis nervøsitet er der jo. Vi har en løsning på problemet! I stedet for at tage om en scanner, så kan du gøre nøjagtig det samme med din egen mobiltelefon. Datemas EasyShop-app for smartphones er lige nem at håndtere som at benytte i butikken. Kunden starter appen i mobilen, scanner sine varer, lægger dem i posen, betaler via mobilen og går ud af butikken. Det gør det lettere for kunden, og indkøbene bliver tryggere.
FORRETNINGSSYSTEMPROCESSER

Sikre virksomhedens økonomi

Datemas ERP-konsulenter er allerede godt inde i jeres forretningssystem, og hvordan I arbejder. For at lette jeres kriseberedskab tilbyder vi ved behov at overtage funktioner i jeres økonomiafdeling i en kortere periode. Vi har følgende tjenester og personale ved hånden:
• Økonomifunktioner/personale
• Rådgivning omkring forretningssystemet iScala
• Alle typer af håndtering af problemer, som opstår i dit forretningssystem, især iScala
• Afhjælpning af problemer, som opstår omkring Palettes elektroniske fakturering

Kontaktpersoner

Lars Ola Petters
Managing Director
+46 734 17 02 01
lars-ola.petters@datema.se

Ylva Backing
Consultant (Operations Manager)
+46 708 36 80 14
ylva.backing@datema.se

Nyhedsstrøm

Nedenfor fyldes der på med nyheder, den ene efter den anden

Vigtigt at rengøre jeres bærbare computere, printere og scannere!

I anledning af den foreliggende spredning af coronavirussen (COVID-19) vil vi gerne minde jer om, hvor vigtigt det er at rengøre de bærbare computere, printere og scannere, I arbejder med hver dag.